Monitoring dashboard Mijn-energie.nu


Via Mijn-energie.nu geven wij onze klanten optimaal inzicht in het energieverbruik en de prestaties van de installatie. Daarnaast kunnen eventuele storingen en calamiteiten via live monitoring direct worden gesignaleerd. 

Direct na het inloggen op het webportal, ziet u de meest relevante gegevens van uw energie verbruik in één oogopslag in een overzichtelijk Dashboard. Indien u dat wilt kunt u verder inzoomen om specifieke details te bekijken. Eventuele storingen of calamiteiten zijn direct zichtbaar onder menu status.


Voor wie?
- Eindgebruikers (Nul op de Meter woningen)
- Woningbouw-corporaties
- Bouwbedrijven Het monitoren van energie verbruik wordt steeds belangrijker, om na te gaan hoeveel u verbruikt aan energie en waar u meer kunt besparen. Energiekosten vormen een steeds groter bestanddeel van de totale beheer- en exploitatiekosten. 

Door het monitoren van het energie, verbruik zullen eindgebruikers worden gemotiveerd tot het spaarzamer omgaan met energie. Uit onderzoeken is gebleken dat een besparing van 10% tot 15% per jaar mogelijk moet zijn alleen door de bewustwording van het energie verbruik.

Mijn-energie.nu geeft de mogelijkheid om het energie verbruik live en op ieder gewenst moment te monitoren, per dag, week, maand of zelfs over een langere periode. Hiervoor hebben wij een Dashboard ontwikkeld waarmee u duidelijk inzicht krijgt in de energiestromen in een woning of bedrijfspand.


Met Mijn-energie.nu monitor systeem kunt u 24/7 inloggen en de energieprestaties inzien, is flexibel, stabiel en zeer gebruiksvriendelijk. De energieprestaties worden weergegeven in duidelijke grafieken en cijfers.

Mijn-energie.nu geeft u inzicht in de presaties van de installatie en mogelijkheid tot besparing van de energiekosten.

Simpel, efficient en kosten besparend...!Voor een demo klik op www.mijn-energie.nu

 

Klik hier voor pdf folder 'standaard' monitoring Home Energie Monitoring

 

klik hier voor pdf folder NOM Energie Monitoring uitgebreid

 

 

Optimaal inzicht in energiekosten

Aalbers
Twitter
16 koopwoningen Nieuw Buinen in opdracht van Hesco Bouw. 10 woningen met warmtepompen deze week opgeleverd zonder o… https://t.co/eySpURQAz5...
In het centrum van Assen we voor Geveke Bouw aan de realisatie technische installaties van 70 huur- en koopappartementen....
Deze week is Mike bij ons begonnen op onze prefab afdeling. Wij wensen Mike veel succes! Ook in 2019 hebben we volo… https://t.co/C0dsfT69eS...