Werken, leren, stage & afstudeer


Opleidingsmogelijkheden binnen installatietechniek:

Als je eenmaal voor installatietechniek hebt gekozen, moet je nòg een keuze maken. Wil je gaan werken en tijdens dit werk het installatievak leren? Of wil je liever nog een paar jaar naar school? Werken en leren: beroepsbegeleidende leerweg. (BBL)

Op deze manier leer je het vak voornamelijk tijdens je werk. Je verdient dus ook direct een salaris.
Daarnaast ga je nog één dag (of twee avonden) in de week naar school. En verder...

Na je opleiding in de praktijk of op een school in het technisch beroepsonderwijs kun je bij Kenteq bijscholings- en beroepsgerichte cursussen volgen. Ook op onderwijs- en opleidingsgebied
zijn er dus veel mogelijkheden.

 

 

Stage plaats en afstudeer opdracht:

Op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht?

 

Stagiairs op vmbo, mbo- en hbo-niveau met studierichting installatietechniek of elektrotechniek kunnen wij binnen ons bedrijf een geschikte stage plek geven.

 

Aalbers biedt mogelijkheden om werkervaring op te doen en binnen onze organisatie. Afstudeerders werken aan nieuwe ideeën en onderzoeken, die vaak ook een toepassing in de praktijk vinden. Stagiair(e)s draaien mee in de dagelijkse werkzaamheden om kennis te maken met hun vakgebied in de praktijk.

Aalbers heeft stage- en afstudeerplekken voor met name technische studenten installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.

Maar ook voor andere technische studies en studies op het gebied van logistiek, economie, bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, personeel en arbeid, marketing en communicatie zijn mogelijkheden.

 

Interesse?  Email ons!

Aalbers
Twitter
Werkzaamheden gestart 31 Nul Op de Meter woningen Rietoevers in Groningen. De woningen worden gasloos duurzaam verw… https://t.co/KBOBew0IVX...
RT @vvnieuwbuinen: NIEUWE HOOFDTRAINER M.I.V. SEIZOEN 2019/2020 Eric Prins wordt m.i.v. het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van vv…...