Henk Meijer nieuwe operationeel en commercieel directeur

Terug

24-01-2017 

 

Frits Aalbers heeft na vele jaren leiding te hebben gegeven aan Aalbers Installatietechniek, zijn functie als algemeen directeur vanaf 1 januari 2017 overgedragen. Dhr. Aalbers zal als adviseur betrokken blijven en toetreden tot de Raad van Commissarissen. 

 
Tot algemeen directeur van Aalbers BV Installatietechniek is benoemd dhr. G.J. (Gert) Aalbers, die reeds vele jaren als operationeel en commercieel directeur heeft leiding gegeven aan Aalbers BV.


De functie van operationeel en commercieel directeur zal worden ingevuld door dhr. H.F. (Henk) Meijer.
Henk is na vele succesvolle dienstjaren als Regio Manager bij Comfort Partners (TBI Groep), toe aan een vervolgstap in zijn carrière en wil met veel energie en passie leiding gaan geven aan Aalbers BV.


De directie van Aalbers is er van overtuigd dat met het benoemen van Henk een uitstekende keuze te hebben gemaakt en die bovendien exact aansluit op de duurzame toekomstvisie van Aalbers.

 

  Aalbers
Twitter
Werkzaamheden gestart 31 Nul Op de Meter woningen Rietoevers in Groningen. De woningen worden gasloos duurzaam verw… https://t.co/KBOBew0IVX...
RT @vvnieuwbuinen: NIEUWE HOOFDTRAINER M.I.V. SEIZOEN 2019/2020 Eric Prins wordt m.i.v. het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van vv…...