Aalbers erkend dealer Hikvision IP cameras

Terug

18-03-2016 

 

Hikvision is een van de grootste fabrikanten van IP Camera's, opname apparatuur en software en heeft een grote ontwikkelingsafdeling. Hikvision is opgericht in 2001 en heeft haar hoofdkantoor in China. Hikvision Europe is gevestigd in Hoofddorp (Nederland) van waaruit de Europese distributie en technische ondersteuning wordt verzorgd.

Hikvision heeft een breed assortiment IP Camera's waardoor voor vrijwel iedere situatie een camera kan worden toegepast. De producten van Hikvision zijn innovatief, betrouwbaar en zijn wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Hikvision camera's zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Ze staan vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. Wij hebben diverse Hikvision IP-camera’s die kunnen draaien en zoomen of zelfs in de nacht duidelijke beelden kunnen opnemen.

De producten van HIKVISION bieden 'hi-end' professionele oplossingen. U kunt bij ons terecht voor complete oplossingen, advies en de netwerkinstallatie met naadloze integratie in uw netwerk.

De montage en bekabeling van de camera's, wordt door gecertificeerde monteurs uitgevoerd.
Aalbers
Twitter
vv Nieuw Buinen speelt vandaag in kader 100 jarig bestaan een oefenwedstrijd tegen FC Groningen....
RT @jtvanderbeek1: Een mooi uitzicht vanuit de appartementen van @GoEastWonen. In de verte is de nieuwe woontoren Polaris van @Lefier_wonen…...
Zorgcentrum Borgerhof 1e fase nadert oplevering. Vakwerk van onze monteurs! #teamwork #kwaliteit #vakmanschap...