Kantoor Waterbedrijf Groningen

Terug

20-01-2005 

Opdrachtgever: Waterbedrijf Groningen
Architect: Daad Architecten, Beilen
Hoofdaannemer: Geveke Bouw, Delfzijl
W-werken: Aalbers

Dit bijzondere gebouw is deze maand opgeleverd.
Al het water dat op het dak terecht komt en door de uitsneden valt komt in de vijver. De vijver is op deze manier onlosmakelijk met het gebouw verweven.

Gezien het tweeledige programma is besloten een compact gebouw, geheel in metselwerk, over twee lagen te maken. Op de begane grond zijn de ontvangstbalie en de grote kantine gesitueerd. Op de verdieping bevinden zich alle kantoren.







Aalbers
Twitter
@PeterHutten @Lefier_wonen @VanWijnenGroep @gem_groningen Trots dat wij aan dit project hebben gewerkt #groningen...
RT @PeterHutten: De Polaris van @Lefier_wonen nadert z’n voltooiing @VanWijnenGroep. Another impressive landmark @gem_groningen https://t.…...