BWI gebouw Veendam

Terug

12-01-2007 

Opdrachtgever: Gemeente Veendam
Hoofdaannemer: Structon
Sanitaire instal.: Aalbers
Oplevering: januari 2007

Bedrijfsverzamelgebouw Werk en Inkomen.

De front-office, op de begane grond, heeft een open en transparant karakter, en heeft een open (zicht)relatie met het heringerichte maaiveld. De back-office bestaat uit vijf bouwlagen met kantoren,
die allen flexibel zijn in te delen.

De kantoorverdiepingen worden ontsloten door middel van een collectieve ruimte die door het hele gebouw heen loopt. Naast de ontsluiting (lift en trap) zijn in deze ruimte ook de overige collectieve functies opgenomen. Op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich de technische ruimtes.







Aalbers
Twitter
@PeterHutten @Lefier_wonen @VanWijnenGroep @gem_groningen Trots dat wij aan dit project hebben gewerkt #groningen...
RT @PeterHutten: De Polaris van @Lefier_wonen nadert z’n voltooiing @VanWijnenGroep. Another impressive landmark @gem_groningen https://t.…...