Overeenkomst gesloten met Zentralsolar Duitsland

Terug

02-08-2012 

Deze week heeft de directie een akkoord bereikt met ZSD GmbH Zentralsolar uit Duitsland mbt aanleg PV solar installaties van Duitse topkwaliteit. Beide bedrijven kunnen profiteren van elkaars sterke en solide positie in de markt. Zentral Solar wil haar markt aandeel en omzet in Nederland sterk vergroten. Zowel Aalbers als Zentralsolar zijn zeer verheugd over de samen-werking. De eerste projecten in Nederland zullen starten in september. 

Best of 2012 Award Intersolar Munchen:

Op de Intersolar, de toonaangevende internationale beurs voor zonnetechniek in München, liet producent Zentralsolar Deutschland uit Emsbüren zijn nieuwste trends en innovaties zien.

De echte eyecatcher van de stand was natuurlijk de Genius Flat. Bij de nieuwe montagemethode in het dak, sluiten de zonnepanelen harmonisch aan met het dak. Dit in tegenstelling tot de conventionele montage op het dak. Toch is de installatie van een module net zo eenvoudig en tijdbesparend als die van een dakpan. Het nadeel bij veel in-daksysteemen is dat de modules oververhit raken doordat de luchtdoorstroming minder is en dus aan prestatie verliezen. Dit geldt echter niet voor de nieuwe in-dakmodule Genius Flat van Zentralsolar Deutschland. De modules bezitten een geavanceerd ventilatie afvoersysteem dat de warmte afvoert. Niet alleen de bezoekers van de Intersolar 2012 waren onder de indruk, ook de expert-jury was diep onder de indruk en beloonde de Genius Flat met het predikaat BEST OF 2012.

 

ZSD GmbH – zentralsolar deutschland
Pliniusstraße 8
48488 Emsbüren Duitsland

 


 

 
Aalbers
Twitter
Werkzaamheden gestart 31 Nul Op de Meter woningen Rietoevers in Groningen. De woningen worden gasloos duurzaam verw… https://t.co/KBOBew0IVX...
RT @vvnieuwbuinen: NIEUWE HOOFDTRAINER M.I.V. SEIZOEN 2019/2020 Eric Prins wordt m.i.v. het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van vv…...