Hoogste punt nieuwbouw MFA Stadskanaal

Terug

02-04-2012 

 

Opdrachtgever: Gemeente Stadskanaal / Woningstichting Lefier
Hoofdaannemer: Simon Benus, Stadskanaal
Architect: Tromp Architecten, Joure
E- & W werken: Aalbers
Start bouw: november 2011
Oplevering: november 2012

Binnenkort zal het hoogste punt worden bereikt van dit Multifunctionele complex, die gebruikt zal gaan worden door voetbalverenging SPW, Catalpa kinderopvang, Sporthal en wijkcentrum.

Op uitnodiging van Simon Benus heeft Aalbers meegedaan aan een Design en Build opdracht nieuwbouw Mufltifunctioneel Centrum in Stadskanaal. Simon Benus heeft wist samen met haar partners Aalbers Installatietechniek, architect Tromp partners de hoogste score te behalen.

Op basis van de gunnigscriteria, financiën, kwaliteit, planning en proces kwam het bouwteam veruit als beste uit de bus.

Duurzaam aardwarmtesysteem:

Bijzonderheid aan het gebouw is de lage EPC waarde van het gebouw. Om hieraan te voldoen zal het gebouw worden van verschillende duurzaam energie toepassingen, waardonder een warmtepomp met een bodembron. Het ontwerp en engineering van alle installaties is volledig door de engineers van Aalbers ontworpen.
Aalbers
Twitter
Voor Geveke bouw realiseren we voor 70 woningen in Assen de E&W installaties voor project Mercuriushof. Het... https://t.co/nlVsN5vmpQ...
RT @RSchuddebeurs: In #Haren #Oosterhaar werken @VanWijnenGroep, @Rottinghuis en @aalbers_instal aan de tweede fase van project #vanspoorto…...
Werkzaamheden nieuwbouw 1e fase Zorgcentrum Borgerhof....