ICT & Netwerken

ICT & Netwerken

Aalbers ICT & Netwerken heeft ruime ervaring in het aanleggen van data- en ICT netwerken. Het bedrijf is gekwalificeerd RDC installateur. Hierdoor kunnen gecertificeerde UTP, FTP en glasvezel netwerken worden aangelegd. Ook het koppelen van diverse gebouwen cq. locaties kunnen wij voor u realiseren.

Stabiliteit is natuurlijk het fundament voor het complete netwerk! Fiber/ glasvezelverbindingen monteren wij zelf af. Kennis en apparatuur is binnen ons bedrijf aanwezig om voor u backbone verbindingen te realiseren.

Onze kennis stopt niet bij het aanleggen en adviseren van een passief netwerk. Als een van de weinige ICT installatiebedrijven bouwen wij zowel passieve als actieve netwerken!

Netwerkapparatuur
Professionele netwerkapparatuur voor een stabiel netwerk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Het opzetten en beheer van uw datanetwerk kunt u aan Aalbers ICT & Netwerken over laten. Met gedegen kennis en de juiste apparatuur kunnen wij uw organisatie voorzien van switches en routers.
w netwerk is vandaag de dag niet enkel bruikbaar voor datacommunicatie. Met behulp van de juiste apparatuur kunt u ook spraak, voice over IP en andere zaken over uw netwerk versturen. Door deze integratie van spraak en data is er nog maar een bekabelings-infrastructuur benodigd!

 

Telefooncentrales
- Ericsson businessphone communicatiesystemen:

Klaar voor de verbeterde mobiliteit en kostenbesparingen van geconvergeerde communicatie? BusinessPhone 7.0 is Ericssons recentste stap op weg naar de creatie van optimale communicatiesystemen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Of u nu 8 of 250 toestellen nodig hebt, u kunt altijd profiteren van hoogwaardige IP-communicatie voor spraak-, data- en multimediaverkeer.

- Samsung Officeserv platform telefonie:

Samsung Telecom is een vooraanstaand leverancier van innovatieve voice- en datacommunicatie oplossingen. U profiteert van de ondersteuning en synergie van 's-werelds meest gerespecteerde electronica organisatie.
Wij leveren onze klanten een totaaloplossing voor voice- en datacommunicatie, alles van één merk: Samsung.

Aalbers
Twitter
Werkzaamheden gestart 31 Nul Op de Meter woningen Rietoevers in Groningen. De woningen worden gasloos duurzaam verw… https://t.co/KBOBew0IVX...
RT @vvnieuwbuinen: NIEUWE HOOFDTRAINER M.I.V. SEIZOEN 2019/2020 Eric Prins wordt m.i.v. het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van vv…...