Subsidies/BREEAM

Naast uw duurzame investering, verzorgen wij de mogelijke subsidie aanvraag en eventuele BREEAM of GPR Building certificering. Aalbers werkt nauw samen met Subsidie-adviesbureau Subvention en wij begeleiden u graag bij uw Energie subsidievraagstukken. Door gedegen advies krijgt u concrete kansen en werkt u efficiënt naar het gewenste resultaat toe.

Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau en werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject. En wij gaan natuurlijk voor het maximale subsidieresultaat.

Bij grote projecten bestaat een subsidieaanvraag vaak uit een volledig projectplan met een financiële en/of technische paragraaf, die van een goede kwaliteit moet zijn. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd op dit gebied en beschikken over de kennis voor het opstellen van een kansrijk projectplan.

Daar hoort bij dat wij namens u over­leggen met de diverse betrokken instanties en eventuele bezwaar- en beroeps­procedures doorlopen.
Aan elke subsidieregeling zit een deadline verbonden, die wij nauwlettend in de gaten houden. Zo heeft u nergens omkijken naar.
Dankzij onze praktijkervaring, inventiviteit en doortastendheid hebben wij al veel opdrachtgevers succes­vol begeleid. Ook voor u halen wij het onderste uit de kan. Niet voor niets is Subvention de brug tussen u en de subsidie­verstrekkers.

Aalbers
Twitter
RT @SVBorger0599: Van harte gefeliciteerd met jullie finaleplaats @vvnieuwbuinen! Succes zaterdag! #PWZ https://t.co/l7Vh4lFnnW...
RT @vvProtos: Nieuw Buinen is zesde en laatste finalist De teams in de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben de ten…...
RT @vvnieuwbuinen: Yessssss Nieuw Buinen naar de finale Protos Weering Zaalvoetbal #nieuwbuinen #pwz #rtvdrenthe...